Ervaren team van Dental House Zierikzee

Zierikzee mag dan wel een gloednieuwe tandartspraktijk verwelkomen, maar het team achter Dental House Zierikzee is verre van nieuw in de tandheelkunde.

Stedelijke expertise in Zeeland

Dental House Zierikzee heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende tandartspraktijk in Rotterdam en brengt nu deze stedelijke kwaliteit en expertise naar Zeeland. Bekend om hun persoonlijke aanpak, plaatst het team elke patiënt in het middelpunt van de aandacht. Met flexibele openingstijden, een moderne benadering en jarenlange ervaring, onderscheiden zij zich als een vooraanstaande praktijk in de regio.

Een warme en gastvrije benadering

Een bezoek aan Dental House Zierikzee is meer dan alleen een tandheelkundige behandeling; het is een ervaring waarbij het welzijn van de patiënt voorop staat. Van een vers gezette cappuccino tot een geruststellend gesprek, het team zorgt ervoor dat patiënten zich op hun gemak en thuis voelen.

Een team van topklasse

Het team van Dental House Zierikzee bestaat uit ervaren tandartsen en mondhygiënisten die in Nederland zijn opgeleid en meerdere talen spreken, waaronder Engels en Perzisch. Deze diversiteit in expertise stelt hen in staat een breed scala aan patiënten te bedienen en hoogwaardige zorg te bieden.

Meld je nu aan!

In Zierikzee is het nu tijd om kennis te maken met een tandheelkundige ervaring van stedelijke kwaliteit. Met hun bewezen staat van dienst en jarenlange ervaring staat het team van Dental House Zierikzee klaar om je te verwelkomen. Meld je nu aan en ervaar het zelf!

Opzoek naar een tandarts in Zierikzee? 
Schrijf je hier in!

Vul het formulier in om je in te schrijven bij Dental House in Zierikzee. Er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen

Je aanvraag is ingediend. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Bij spoed bel voor meer afspraak mogelijkheden.
Oops! Something went wrong.
Blog

Nieuws & artikelen

Ervaren team van Dental House Zierikzee

Zierikzee mag dan wel een gloednieuwe tandartspraktijk verwelkomen, maar het team achter Dental House Zierikzee is verre van nieuw in de tandheelkunde.

Lees verder
Dental House Zierikzee opent in november/december

Dental House Zierikzee, de nieuwste tandartspraktijk in de stad, opent haar deuren in november/december. Schrijf je in als je op zoek bent naar een moderne praktijk met een ervaren team.

Lees verder
Dental House Zierikzee is op zoek naar teamgenoten

Onze gloednieuwe tandartspraktijk in Zierikzee is niet zomaar een praktijk. Het is een plek waar ervaring en innovatie samenkomen. Een plek waar patiënten zich thuis voelen en waar professionals met passie werken.

Lees verder