Dental House Zierikzee is op zoek naar teamgenoten

Onze gloednieuwe tandartspraktijk in Zierikzee is niet zomaar een praktijk. Het is een plek waar ervaring en innovatie samenkomen. Een plek waar patiënten zich thuis voelen en waar professionals met passie werken.

Wat maakt werken bij ons uniek?

  • Een ervaren en gedreven team:
    Ons team bestaat uit ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten die allemaal één doel voor ogen hebben: de beste zorg bieden aan onze patiënten. Met namen als Pariya Amini en Fawad Karimi aan boord, weet je dat je in goed gezelschap bent.
  • Innovatie en technologie:
    Onze praktijk is volledig gerenoveerd en uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit betekent dat je altijd met de beste apparatuur werkt en toegang hebt tot de nieuwste behandelmethoden.
  • Groei en ontwikkeling:
    Bij Dental House Zierikzee moedigen we persoonlijke en professionele groei aan. We bieden regelmatige trainingen en workshops aan om ervoor te zorgen dat ons team altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde.

Ben jij onze nieuwe teamgenoot?

We zijn op zoek naar gepassioneerde professionals die zich bij ons team willen voegen. Of je nu een ervaren tandarts bent, een mondhygiënist die het verschil wil maken, of een assistent die klaar is voor een nieuwe uitdaging, we willen graag van je horen!

Heb je ooit het gevoel gehad dat je deel wilt uitmaken van iets groters? Dat je een impact wilt hebben en tegelijkertijd wilt groeien in je carrière? Dit is je kans! Dental House Zierikzee biedt niet alleen een baan, maar een carrière vol mogelijkheden.

Dus, ben je klaar om deel uit te maken van ons dynamische team en samen met ons de tandheelkundige zorg in Zierikzee naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op via info@dentalhouse-zierikzee.nl of bezoek ons op Lange Nobelstraat 10, 4301HE Zierikzee. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Opzoek naar een tandarts in Zierikzee? 
Schrijf je hier in!

Vul het formulier in om je in te schrijven bij Dental House in Zierikzee. Er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen

Je aanvraag is ingediend. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Bij spoed bel voor meer afspraak mogelijkheden.
Oops! Something went wrong.
Blog

Nieuws & artikelen

Ervaren team van Dental House Zierikzee

Zierikzee mag dan wel een gloednieuwe tandartspraktijk verwelkomen, maar het team achter Dental House Zierikzee is verre van nieuw in de tandheelkunde.

Lees verder
Dental House Zierikzee opent in november/december

Dental House Zierikzee, de nieuwste tandartspraktijk in de stad, opent haar deuren in november/december. Schrijf je in als je op zoek bent naar een moderne praktijk met een ervaren team.

Lees verder
Dental House Zierikzee is op zoek naar teamgenoten

Onze gloednieuwe tandartspraktijk in Zierikzee is niet zomaar een praktijk. Het is een plek waar ervaring en innovatie samenkomen. Een plek waar patiënten zich thuis voelen en waar professionals met passie werken.

Lees verder